Veilig en verantwoord

Wij weten dat een veilige omgeving belangrijk is bij online winkelen en dat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw transacties en persoonlijke gegevens beschermd zijn. Wij werken nauw samen met specialisten op het gebied van online betalen en gegevensbescherming, zodat we kunnen garanderen dat al uw transacties veilig zijn. Ook staan wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft onze webwinkel een SSL certificaat en kunt u als klant o.a. betalen met IDEAL. Maar wat houdt dat in?


Kamer van Koophandel (KvK)
Papierplaza.nl is een erkende en geregistreerde webshop bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar. De KvK helpt ondernemers om te starten, innoveren en ondernemen in binnen- en buitenland. Met het Handelsregister legt KvK de basis voor een veilig handelsverkeer.

KVK nummer Papierplaza.nl: 
52068066

Betalen

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van de grote Nederlandse banken ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank en Fortis. Het koppelt de betaling van uw bestelling rechtstreeks aan een overschrijving in uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Het enige dat u hoeft te doen is de betaling bevestigen met uw pincode of tancode. Snel, simpel en bovenal veilig.


SSL certificaat
In onze webwinkel is de verbinding tussen uw computer en onze website versleuteld door middel van een beveiligde SSL verbinding. Ons SSL certificaat is gecontroleerd en hierdoor kunt u onze identiteit vaststellen. Indien u meer informatie wenst over ons SSL beveiligingscertificaat kunt u dubbelklikken op het slot icoontje in uw webbrowser. Door deze SSL verbinding worden al uw gegevens via een beveiligde weg naar onze site gestuurd zodat deze gegevens tijdens het bezoeken van onze site niet onderschept worden.