Betalingen

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:


iDEAL
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Papierplaza.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). 
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL wordt ondersteund door:

Voordelen:


Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken.
Ons bankrekeningnummer kunt u tevens vinden in de bevestigingsemail die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Voor de Belgische klanten kan het verwerken van een betaling 1 tot 3 werkdagen duren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

Rabobank Bank     : 1609.27.471
IBAN                      : NL78 RABO 0160 9274 71
BIC                         : RABONL2U

Betaling bij afhaling
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling ook bij afhaling van uw bestelling in de winkel betalen. Hiervoor dient u bij de verzendmethode pagina in het bestelproces, te kiezen voor de keuze "afhalen". Nadat deze keuze gemaakt is kunt u bij de betaalpagina kiezen voor "betaling bij afhaling". Hierdoor is het voor u mogelijk om eerst uw bestelling in ontvangst te nemen, om vervolgens tot de betaling hiervan over te gaan. 


Op rekening
Uitsluitend voor geregistreerde bedrijven is het mogelijk om uw betaling op rekening aan te vragen. Dit kunt u door middel van het aangeven van uw KVK-nummer bij uw bestelling of door een begeleidende email aangeven. Papierplaza.nl zal altijd een controle ter goedkeuring van uw aanvraag voeren. 

U betaalt dus niet vooruit, maar pas wanneer u de bestelling heeft ontvangen. 
Wanneer u internetbankieren gebruikt, kunt u ook de optie, iDEAL, gebruiken.

Voordelen:


In overleg
Wanneer u geen keuze kunt maken uit onze betalingsopties, of u heeft afwijkende levering- of betalingsafspraken, kan de betaling in overleg.
In dit geval neem dan zo snel mogelijk contact met ons op betreffende uw bestelling.